— ONZE PASSIE, UW VOORDELEN —

Met MID haalt u in één beweging alle voordelen van een familiebedrijf binnen. Een tomeloze inzet voor uw zaak. Een stevig, persoonlijk contact tussen alle medewerkers, maar ook met u. En ook flexibiliteit in alle stadia. Die pluspunten vullen wij aan met de ambitie om nog meer internationale klanten tevreden te stellen.

Als bedrijfsleider wordt u gedreven door energie. Om uw omzet te verhogen. De kwaliteit van uw producten en service handhaven of verhogen. De relaties met uw medewerkers en klanten te versterken. Met zo’n spirit zult u het dan ook zeer waarderen dat wij van dezelfde mentaliteit doordrongen zijn. Als gelijkgestemden sturen wij uw bulk- of stukgoederen in de richting die u op wilt.

MID ademt in elke fase van uw project professionalisme uit. Of het nu om het ontwerp, de bouw of het onderhoud van uw drooginstallatie gaat, wij kennen ons vak. En onze knowhow groeit elke dag nog aan. Die onweerlegbare feiten vormen de basis voor een stapsgewijs aanpak die tot de meeste geschikte oplossing leidt. In voortdurend overleg met u.

Bij MID werken we niet enkel voor uw profijt of het onze. We zetten ons ook concreet in voor anderen. Dat zijn in de eerste plaats onze eigen mensen, die we alle kansen bieden om zich te ontplooien. Maar die anderen, dat zijn ook: de maatschappij en het milieu waarin ze leeft. Duurzaamheid vinden wij vanzelfsprekend: in de manier waarop wij produceren, de materialen waarmee wij werken, de producten die we bij u installeren. Alleen met zo’n verantwoordelijkheidszin slagen wij erin om onze goede relaties – met klanten, personeel en maatschappij – te laten voortduren.

Talent plus permanente opleiding geeft innovatie. Bij MID toch. Al onze medewerkers zijn gepassioneerd door de recentste technologieën, waarmee ze ook nog eens bijzonder creatief omspringen. Zo krijgt u systemen aangeleverd die nog beter presteren. Nog veiliger zijn voor uw medewerkers. En nog beter gewapend voor de toekomst.

— HISTORIEK —

  • Oprichting MID bv

    MID bv werd op 18 augustus 2023 officieel opgericht. MID is onderdeel van de Roel-Co holding.

  • Samenwerking MID & Binder+Co

    Eind december 2023 werd een unieke samenwerking gestart tussen MID & Binder+Co. Vanaf heden zijn we exclusief verdeler van wervelbeddrogers in de Benelux. 

  • Testinstallatie

    Onze testinstallatie heeft voor de eerste keer product gezien op 16/05/2024.